Akademie k 35. výročí ZŠ Donovalská

V letošním roce má naše škola, ZŠ Donovalská, 35.narozeniny. Hlavní akcí, která se na oslavu tohoto výročí konala, byla školní akademie. Dnem D se stal 14. červen 2017. Akademie byla velkou událostí a opravdu se povedla. Ale tomuto podvečeru předcházela spousta práce, kdy se pilně  připravovali jak žáci, tak i učitelé.

V 17 hodin byla akademie ve slavnostně vyzdobené tělocvičně zahájena. Všechna vystoupení bravurně uváděli a slovem provázeli Kristýna Třísková a Samuel Pastierik, žáci naší školy. Jednotlivá představení žáků 1. i 2.stupně byla pestrá – taneční vystoupení (country tance, moderní i klasický tanec, mažoretky) střídala na pódiu čísla hudební (zpěv, hra na klavír, kytaru a housle) nebo dramatická, zastoupená roztomilými pásmy těch nejmenších. Velmi se líbila také sportovní vystoupení, jako byl aerobic, skupina ATS Domino nebo SOKOL Praha, všem se tajil dech při vystoupení členek JNS. Překvapením na závěr byla pedagogy předvedená a obrovským potleskem oceněná spartakiádní retro skladba POUPATA.

Vynaložená snaha a příprava nevyšla nadarmo, každé číslo mělo své kouzlo, všichni účinkující sklidili úspěch a velký potlesk si opravdu zasloužili.

                                                                              Mgr. Zdeňka Manochová

PS: video z akce se připravuje a je se na co těšit 🙂

This entry was posted in Nezařazené. Bookmark the permalink.