Schoolmatch

Poděkování sportovního manažera Florbal Chodov Ondřeje Neumana:

Chtěl bych Vám všem jménem našich klubů FLORBAL CHODOV a Start98 velmi poděkovat za účast na fantastické akci – School match Extraligy žen, která se konala ve středu 25.1.2023!
Díky spolupráci s Vámi všemi, Vaší skvělé energii a atmosféře, kterou jste vytvořili se dosáhlo mnoho významných počinů a zážitků. Hráčky obou týmů byly nadšené z atmosféry a podpory, které se jim od Vás všech dostalo. Nasazení hráček a celková kvalita utkání byla díky Vám všem nadstandardní a věříme, že dramatický průběh zápasu elitní ženské soutěže ČR se i Vám líbil.
Moc si vážíme Vaší účasti – překonali jsme společně několik milníků – 650 diváků / fanoušků na utkání je rekordem letošní základní části celé soutěže, patří k jednoho z nejnavštívenějších utkání celé historie Extraligy žen. Pro náš klub se pak jednalo o rekordní a nejvyšší návštěvu na domácím utkání žen v historii.
Moc Vám všem děkujeme, těšíme se na další spolupráci a podobné krásné akce a přejeme Vám všem, ať se Vám i v další části roku 2023 daří zažívat maximum tak pozitivních událostí, úspěchů a energie, jakých se i díky Vám dostalo nyní nám a našim hráčkám.
Na uvedených odkazech naleznete rovněž první ohlasy z utkání a můžete si tak ještě jednou zvukem, obrazem či videem připomenout úžasnou atmosféru, kterou jste tvořili.“

This entry was posted in Aktuality. Bookmark the permalink.