Školení pro rodiče prvňáčků

Vážení rodiče,protože chápeme náročnost úvodu školní docházky a zároveň nás situace nutí k připravenosti k přechodu na distanční výuku, rozhodli jsme se uspořádat školení pro rodiče prvňáčků v používání Google Classroom. Tyto aplikace využíváme nejen při distanční výuce, ale účet, který je žákovi vytvořen, ho provází po celou dobu školní docházky. V té úvodní fázi ale jak my, tak především Vaše dítě potřebuje součinnost rodiče.
Dostali jste uživatelská jména (xjmeno.prijmeni@student.donovalskazs.cz) a heslo k úvodnímu přihlášení do Google účtu (je nutné ho po prvním přihlášení změnit – doporučujeme vybrat heslo, které si zapamatují děti – např. oblíbené zvířátko a číslo, jako třeba „opice2015“ ap.).Informace a návody k přihlášení do účtu můžete najít na našich stránkách v sekci škola => FAQ a návody
Pokud si ale nejste jisti nebo potřebujete poradit, neváhejte se zapsat na jeden ze 4 termínů večerních školení – (21., 22., 23. a 29.9.) – přihlášení k nim najdete na stejné adrese, jako přihlášení do kroužků – donovalskazs.bellhop.cz/IS. Přihlašovací jméno a heslo Vám bylo posláno k přihlašování do kroužků, použijte stejné.
Školení se budou konat za platných hygienických opatření (respirátory ap.) v učebně vlevo od vchodu do přístavby (vrátnice vyzvedávání dětí z družiny). S sebou si přineste vlastní zařízení, na kterém bude dítě doma pracovat, případně Vám k nácviku zapůjčíme naše.
Děkujeme za spolupráci a věříme, že důkladnou přípravou na případnou distanční výuku dostojíme obsahu hesla „štěstí přeje připraveným“. ZŠ Donovalská

This entry was posted in Aktuality. Bookmark the permalink.