Velikonoční dílny

Vážení a milí rodiče,

naše školní družina si pro Vás a Vaše děti připravila Velikonoční dílničky.

Ve čtvrtek 30. 03. 2023 v čase 16:00 – 17:30 hod. ve 2. patře přístavby školy, můžete přijít a zdarma si vytvořit několik velikonočních výrobků, kterými potěšíte sebe i své blízké. Pokud se rozhodnete tyto dílničky navštívit, je nutné si dítě vyzvednout ze ŠD pomocí čipu, v případě, že dítě půjde domů po obědě, můžete dílničky rovněž navštívit.

Podmínkou pro vstup dětí je doprovod dospělé osoby.

Rádi bychom Vás upozornili, že na každém stanovišti si lze vytvořit pouze jeden výrobek, máme pro Vás nachystáno šest různých stanovišť, tudíž je možné si domů odnést, až šest různých výrobků.

Na jednotlivých stanovištích dostanete materiál s návodem na výrobu atd., pak můžete v klidu za naší asistence tvořit výrobky. Nemůžeme však zaručit, že bude v pozdější době dostatek komponentů k tvoření všech výrobků, z technických důvodů je počet limitován na cca 100 ks pro každé stanoviště.

Provoz družiny končí v 17:30 hod.

Věříme, že Vám tímto malým velikonočním překvapením uděláme radost a pomůžeme navodit hezkou atmosféru.

Organizace dne: v tento den budou zrušeny pouze kroužky ŠD Šikovné ruce a Fotbal. Děti, které nepůjdou na dílničky budou ve sběrném oddělení, které bude v provozu už od 15:30 hod. Pokud Vaše dítě půjde na jiný kroužek, po kterém se do ŠD běžně nevrací a který bude končit ještě v průběhu akce, je možné si dítě vyzvednout ve vestibulu přístavby a společně přejít na velikonoční dílny.

S pozdravem vychovatelé ŠD.

This entry was posted in Aktuality. Bookmark the permalink.